Cégünk története

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunk létrejöttének legfontosabb állomásait.

1998-ban, mint kőműves egyéni vállalkozóként kezdtem az építőipari tevékenységemet. Családi házak építésével, külső szigeteléssel és felújítással foglalkoztam.

2002-ben Szécsényben a Bercsényi úton egy 1500m2-en kezdtünk építőanyaggal kereskedni. Kezdetben csak alap árukészlettel foglalkoztunk (cementtel és mésszel). Majd a felmerülő igények alapján folyamatosan bővítettük a forgalmazott termékek körét (jelenleg már festékboltunk is várja itt vevőinket). 2004-ben a feleségemmel közösen megalapítottuk a Juszt-Bau Kft.-t, ami fenyő- fűrészáru  és építőanyag nagykereskedelemmel foglalkozott  egy 1000 m2-es telephelyen. 2008-ban Balassagyarmaton is nyitottunk egy kereskedést. Itt egy meglévő tüzép telepet béreltünk 7000 m2-en. 2012-ben vásároltunk Balassagyarmaton egy saját telephelyet, ahol bővült a kínálatunk és az építőanyagok mellett csempeszalon és Diego  áruházunk is található.

Jelenleg vállalkozásunk 4,5 hektáron végez kereskedelmi  tevékenységet, és 25 fő számára biztosít munkalehetőséget. Cégünk fejlődése során a legfontosabb szempont mindig vevőink elégedettsége volt.

Hitvallás: Célunk a lakosság teljes körű kiszolgálása álmai otthonának megteremtéséhez és tökéletesítéséhez. Vevőinket partnerként kezeljük és közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldásokat a maximális elégedettség érdekében. Ügyfeleink elképzeléseinek megvalósításában szakértő munkatársaink nyújtanak segítséget.

Kérem tiszteljen meg bennünket és munkatársainkat bizalmával.

Jusztin Nándor 

ügyvezető – Juszt-Bau Kft.

Jusztinné Garamvölgyi Gyöngyi 

ügyvezető – Juszt-Bau Kft.